نشست رئیس دانشگاه با کارکنان

نشست رئیس دانشگاه با کارکنان رسمی و قراردادی، در فضایی صمیمانه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست رئیس دانشگاه با کارکنان رسمی و قراردادی دانشگاه، با حضور دکتر ملابهرامی معاون پشتیبانی و منابع انسانی، دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر رضازاده مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست، دکتر عباسی مشاور رئیس، آقای خورانی مدیر امور اداری و پشتیبانی و جمع زیادی از کارکنان رسمی و قراردادی، دیروز در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در این نشست کارکنان حاضر، به بیان نظرات، سئوالات و انتقادات خود پرداختند، که اهم مسائل حول محورهایی شامل: پرداخت اضافه کار، رتبه بندی کارکنان قراردادی، سختی کار، تشکیل سازمان صنفی، تبدیل وضعیت، حقوق مدیران و بیمه تکمیلی مطرح گردید.

در این نشست دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه و دکتر ملابهرامی معاون پشتیبانی و منابع انسانی، به صورت مبسوط به سئوالات و انتقادات مطرح شده، پاسخ دادند.

نشست رئيس دانشگاه با کارکنان نشست رئيس دانشگاه با کارکنان