نشست رئیس دانشگاه با کارکنان

نشست رئيس دانشگاه با کارکنان

نشست رئيس دانشگاه با کارکنان رسمي و قراردادي، در فضايي صميمانه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، نشست رئيس دانشگاه با کارکنان رسمي و قراردادي دانشگاه، با حضور دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر رضازاده مشاور رئيس و مدير حوزه رياست، دکتر عباسي مشاور رئيس، آقاي خوراني مدير امور اداري و پشتيباني و جمع زيادي از کارکنان رسمي و قراردادي، ديروز در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين نشست کارکنان حاضر، به بيان نظرات، سئوالات و انتقادات خود پرداختند، که اهم مسائل حول محورهايي شامل: پرداخت اضافه کار، رتبه بندي کارکنان قراردادي، سختي کار، تشکيل سازمان صنفي، تبديل وضعيت، حقوق مديران و بيمه تکميلي مطرح گرديد.

در اين نشست دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه و دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني، به صورت مبسوط به سئوالات و انتقادات مطرح شده، پاسخ دادند.