اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه: با موافقت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، دانشگاه ایلام بعنوان میزبان دومین کنفرانس بین المللی مقابله با گرد و عبار تعیین گردید.

دکتر ملابهرامی معاون پشتیبانی و منایع انسانی دانشگاه: تخصیص اعتبارات عمرانی سال گذشته دانشگاه 100 درصد بوده است.

دکتر نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه: مجوز کارشناسی رشته حقوق قضایی اخذ گردید.

دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه: سعی ما بر این است دانشمندان صاحب نام در زمینه گرد و غبار  از نقاط مختلف جهان  در دومین کنفرانس بین المللی گردو غبار در اردیبهشت 97 شرکت نمایند.

تیم همگانی پسران  دانشگاه متشکل از آقایان: کریم صیدی، هادی روستایی، سید محمد حسینی، فرزاد عبدی، رضا شرفخانی و علیرضا امیدی با مربیگری آقای جعفر زرگوش در اولین المپیاد ملی همگانی  دانشگاهها و مراکز  آموزش عالی کشور  در بین 93 تیم موفق به کسب رتبه هشتم گردید.

با انعقاد تفاهم نامه فی مابین دانشگاه و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، دوره های ناظرین معماری و عمران سازمان مذکور با بالاترین کیفیت در  دانشگاه در حال برگزاری است.

دکتر رضا یگانه مدیر مرکز رشد واحد های فناوری دانشگاه: با حمایت جدی رئیس دانشگاه و همکاری معاونت پژوهش و فناوری، مرکز رشد واحد های فناوری دانشگاه موفق به پذیرش 23 واحد فناوری شده است.

دکتر محمدی مدیر دفتر بودجه و تشکیلات دانشگاه: برای استفاده از ظرفیت خیرین در استان و کشور، بنیاد خیرین دانشگاه راه اندازی می گردد.

آقای خورانی مدیر امور انسانی و پشتیبانی دانشگاه: در هفتمین جلسه شورای مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه های منطقه پنج کشور، رفع ابهام و تأمین بودجه مناسب جهت اجرای قانون جدید ایثارگران  موررد  مذاکره قرار گرفت.

اختتامیه نهمین دوره طرح ولایت بسیج دانشجویی صبح روز شنبه 96/05/14 برگزار گردید.

خانم هدی اسماعیلی خیر ایلامی: یکی از دغدغه ­های من این است که دانشگاه ­های استان ایلام امکانات لازم را برای امور آموزشی، پژوهشی و فوق برنامه دانشجویان داشته باشند و برای تحقق این امر گلخانه ­­ای به مساحت 500 متر مربع  را به دانشگاه ایلام اهداء کردم.

آقای فتاحی مدیر روابط عمومی دانشگاه: دهمین نشست روابط عمومی دانشگاهها و پارک های علم و فناوری منطقه پنج کشور، شهریور ماه امسال به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار می گردد.

آقای صالحی شهردار دانشگاه:  در سه سال گذشته حدود  5000 متر مربع در دانشگاه چمن کاری انجام گرفته است.

اخبار کوتاه دانشگاه