اخبار کوتاه دانشگاه

اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه: با موافقت معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست کشور، دانشگاه ايلام بعنوان ميزبان دومين کنفرانس بين المللي مقابله با گرد و عبار تعيين گرديد.

دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منايع انساني دانشگاه: تخصيص اعتبارات عمراني سال گذشته دانشگاه 100 درصد بوده است.

دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه: مجوز کارشناسي رشته حقوق قضايي اخذ گرديد.

دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه: سعي ما بر اين است دانشمندان صاحب نام در زمينه گرد و غبار  از نقاط مختلف جهان  در دومين کنفرانس بين المللي گردو غبار در ارديبهشت 97 شرکت نمايند.

تيم همگاني پسران  دانشگاه متشکل از آقايان: کريم صيدي، هادي روستايي، سيد محمد حسيني، فرزاد عبدي، رضا شرفخاني و عليرضا اميدي با مربيگري آقاي جعفر زرگوش در اولين المپياد ملي همگاني  دانشگاهها و مراکز  آموزش عالي کشور  در بين 93 تيم موفق به کسب رتبه هشتم گرديد.

با انعقاد تفاهم نامه في مابين دانشگاه و سازمان نظام مهندسي ساختمان استان، دوره هاي ناظرين معماري و عمران سازمان مذکور با بالاترين کيفيت در  دانشگاه در حال برگزاري است.

دکتر رضا يگانه مدير مرکز رشد واحد هاي فناوري دانشگاه: با حمايت جدي رئيس دانشگاه و همکاري معاونت پژوهش و فناوري، مرکز رشد واحد هاي فناوري دانشگاه موفق به پذيرش 23 واحد فناوري شده است.

دکتر محمدي مدير دفتر بودجه و تشکيلات دانشگاه: براي استفاده از ظرفيت خيرين در استان و کشور، بنياد خيرين دانشگاه راه اندازي مي گردد.

آقاي خوراني مدير امور انساني و پشتيباني دانشگاه: در هفتمين جلسه شوراي مديران اداري و پشتيباني دانشگاه هاي منطقه پنج کشور، رفع ابهام و تأمين بودجه مناسب جهت اجراي قانون جديد ايثارگران  موررد  مذاکره قرار گرفت.

اختتاميه نهمين دوره طرح ولايت بسيج دانشجويي صبح روز شنبه 96/05/14 برگزار گرديد.

خانم هدي اسماعيلي خير ايلامي: يکي از دغدغه ­هاي من اين است که دانشگاه ­هاي استان ايلام امکانات لازم را براي امور آموزشي، پژوهشي و فوق برنامه دانشجويان داشته باشند و براي تحقق اين امر گلخانه ­­اي به مساحت 500 متر مربع  را به دانشگاه ايلام اهداء کردم.

آقاي فتاحي مدير روابط عمومي دانشگاه: دهمين نشست روابط عمومي دانشگاهها و پارک هاي علم و فناوري منطقه پنج کشور، شهريور ماه امسال به ميزباني دانشگاه لرستان برگزار مي گردد.

آقاي صالحي شهردار دانشگاه:  در سه سال گذشته حدود  5000 متر مربع در دانشگاه چمن کاري انجام گرفته است.