اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه: شش دانشگاه از کشور عراق (واسط، التقنیه، سلیمانیه، حلبچه، پلی تکنیک سلیمانیه و گرمیان) حمایت جدی خود را از دومین کنفرانس بین المللی گرد و غبار که اردیبهشت سال 97 در دانشگاه برگزار می گردد، اعلام کرده اند.

حجت الاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری: ضیافت اندیشه اساتید با موضوع اخلاق حرفه ای، دهه دوم شهریور ماه  در دانشگاه برگزار می گردد.

دکتر ملابهرامی معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه:  از سال 93 تا 96 بودجه هزینه ای دانشگاه، حدود  2 برابر شده است و سعی شده اعتبارات در محل خودش هزینه شود.

دکتر عدالتی معاون دانشجویی دانشگاه: وزارت علوم به منظور حمایت بیشتر از دانشجویان مشغول به تحصیل در دوره دکترا، مبلغ سه میلیون تومان وام ضروری ویژه پرداخت می کند. ثبت نام از اول مرداد شروع شده و تا پانزدهم مرداد  ادامه دارد.

دکتر توکلی مدیرکل آموزشی دانشگاه: امتحانات پایانی ترم تابستان به مدت پنج روز از بیست و هشت  مرداد لغایت دوم  شهریور ماه برگزار می گردد.

دکتر یگانه مدیر مرکز رشد واحد های فناوری دانشگاه: برای ارتقاء سطح آموزشی و پژوهشی دانشجویان، واحدهای فناوری و ایده پردازان، مرکز رشد به صورت مرتب اقدام به برگزاری کارگاه می ­نماید، که تاکنون­  114 عنوان کارگاه در مرکز رشد و همچنین مرکز جوار مستقر در این مرکز  برگزار شده است.

خانم دکتر طولابی مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه: فعالیتهای دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه بسیار دشوار، خطیر و  زمان بر است که برای کمک به ارتقای کیفیت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان انجام می گیرد.

آقای خورانی مدیر امور انسانی و پشتیبانی دانشگاه: برای اولین بار  و به عنوان اولین دانشگاه به استناد ماده 56 آیین نامه استخدامی اعضای غیر هیات علمی  اقدام به باز خرید  مرخصی کارکنان قراردادی در سنوات 93، 94 و 95 گردید و تمامی مبلغ مربوطه به حساب آنان واریز شد.

آقای فتاحی مدیر روابط عمومی دانشگاه: دومین شماره سری جدید خبرنامه خورشید زاگرس با اخبار متنوع و مناسب آخر این هفته منتشر می گردد/ شهریورماه از 280 تن از دانش آموزان ممتاز فرزند اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه  با اهداء هدیه تقدیر بعمل خواهد آمد.

آقای صالحی شهردار دانشگاه: در طول سه سال گذشته تعداد 4000 درخت در نقاط مختلف دانشگاه و از جمله محوطه خوابگاه ها، دانشکده ها، مسجد، کتابخانه قلم چی، پارک ها، سلف سرویس جدید، زمین فوتبال، استخر، آزمایشگاه مرکزی، طبقات پارکینگ نقلیه و حاشیه شمالی بلوار جدید دانشگاه کاشت شده است.

آقای علیپور رئیس ناحیه بسیج دانشجویی استان:  نهمین دوره طرح ولایت بیسج دانشجویی با شرکت 170 دانشجو، با مساعدت و همکاری ویژه دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام و دیگر همکاران ایشان به نحو مطلوبی در حال اجراست.

اخبار کوتاه دانشگاه