اخبار کوتاه دانشگاه

اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه: شش دانشگاه از کشور عراق (واسط، التقنيه، سليمانيه، حلبچه، پلي تکنيک سليمانيه و گرميان) حمايت جدي خود را از دومين کنفرانس بين المللي گرد و غبار که ارديبهشت سال 97 در دانشگاه برگزار مي گردد، اعلام کرده اند.

حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري: ضيافت انديشه اساتيد با موضوع اخلاق حرفه اي، دهه دوم شهريور ماه  در دانشگاه برگزار مي گردد.

دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه:  از سال 93 تا 96 بودجه هزينه اي دانشگاه، حدود  2 برابر شده است و سعي شده اعتبارات در محل خودش هزينه شود.

دکتر عدالتي معاون دانشجويي دانشگاه: وزارت علوم به منظور حمايت بيشتر از دانشجويان مشغول به تحصيل در دوره دکترا، مبلغ سه ميليون تومان وام ضروري ويژه پرداخت مي کند. ثبت نام از اول مرداد شروع شده و تا پانزدهم مرداد  ادامه دارد.

دکتر توکلي مديرکل آموزشي دانشگاه: امتحانات پاياني ترم تابستان به مدت پنج روز از بيست و هشت  مرداد لغايت دوم  شهريور ماه برگزار مي گردد.

دکتر يگانه مدير مرکز رشد واحد هاي فناوري دانشگاه: براي ارتقاء سطح آموزشي و پژوهشي دانشجويان، واحدهاي فناوري و ايده پردازان، مرکز رشد به صورت مرتب اقدام به برگزاري کارگاه مي ­نمايد، که تاکنون­  114 عنوان کارگاه در مرکز رشد و همچنين مرکز جوار مستقر در اين مرکز  برگزار شده است.

خانم دکتر طولابي مدير دفتر نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه: فعاليتهاي دفتر نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه بسيار دشوار، خطير و  زمان بر است که براي کمک به ارتقاي کيفيت دانشگاهها و مراکز آموزش عالي استان انجام مي گيرد.

آقاي خوراني مدير امور انساني و پشتيباني دانشگاه: براي اولين بار  و به عنوان اولين دانشگاه به استناد ماده 56 آيين نامه استخدامي اعضاي غير هيات علمي  اقدام به باز خريد  مرخصي کارکنان قراردادي در سنوات 93، 94 و 95 گرديد و تمامي مبلغ مربوطه به حساب آنان واريز شد.

آقاي فتاحي مدير روابط عمومي دانشگاه: دومين شماره سري جديد خبرنامه خورشيد زاگرس با اخبار متنوع و مناسب آخر اين هفته منتشر مي گردد/ شهريورماه از 280 تن از دانش آموزان ممتاز فرزند اعضاي هيات علمي و کارکنان دانشگاه  با اهداء هديه تقدير بعمل خواهد آمد.

آقاي صالحي شهردار دانشگاه: در طول سه سال گذشته تعداد 4000 درخت در نقاط مختلف دانشگاه و از جمله محوطه خوابگاه ها، دانشکده ها، مسجد، کتابخانه قلم چي، پارک ها، سلف سرويس جديد، زمين فوتبال، استخر، آزمايشگاه مرکزي، طبقات پارکينگ نقليه و حاشيه شمالي بلوار جديد دانشگاه کاشت شده است.

آقاي عليپور رئيس ناحيه بسيج دانشجويي استان:  نهمين دوره طرح ولايت بيسج دانشجويي با شرکت 170 دانشجو، با مساعدت و همکاري ويژه دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام و ديگر همکاران ايشان به نحو مطلوبي در حال اجراست.