کسب 2 مدال طلا و 2 مدال برنز دانشجویان دانشگاه در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور

در مسابقات کشتی  آزاد و فرنگی  منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور، تیم کشتی  دانشجویان دانشگاه، موفق به کسب 2 عنوان قهرمانی و 2 مقام سومی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مسابقات کشتی  آزاد و فرنگی  ورزش دانشگاه های منطقه 5  کشور، که به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه و  با حضور  دانشگاه های آیت اله بروجردی، لرستان، کردستان، جهاد دانشگاهی کرمانشاه، صنعتی کرمانشاه، علمی و کاربردی  لرستان  و دانشگاه  ایلام،  از تاریخ 19 الی 21  اسفندماه 96برگزار گردید،  آقای حامد شمالی در وزن  57 کیلو گرم  و آرمین رحمتی در وزن 61 کیلو گرم موفق به کسب مدال طلا و کسب سهمیه المپیاد سراسری دانشجویان کشور و آقایان فریدون خرمی در وزن 79 کیلو گرم و امیر مدبری در وزن  86  کیلوگرم به مدال برنز  دست یافتند.

خاطرنشان می شود آقای صادق طلایی مربی و آقای طاهر شکروندی سرپرستی این تیم را بر عهده داشتند.

در این مسابقات تیم کشتی دانشگاه ایلام با دو عنوان قهرمانی و  دو مقام سومی به کار خود پایان داد.

کسب 2 مدال طلا و 2  مدال برنز دانشجويان دانشگاه در مسابقات کشتي  آزاد و فرنگي  منطقه 5 ورزش دانشگاه هاي کشور