کسب 2 مدال طلا و 2 مدال برنز دانشجویان دانشگاه در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور

کسب 2 مدال طلا و 2  مدال برنز دانشجويان دانشگاه در مسابقات کشتي  آزاد و فرنگي  منطقه 5 ورزش دانشگاه هاي کشور

در مسابقات کشتي  آزاد و فرنگي  منطقه 5 ورزش دانشگاه هاي کشور، تيم کشتي  دانشجويان دانشگاه، موفق به کسب 2 عنوان قهرماني و 2 مقام سومي شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در مسابقات کشتي  آزاد و فرنگي  ورزش دانشگاه هاي منطقه 5  کشور، که به ميزباني دانشگاه رازي کرمانشاه و  با حضور  دانشگاه هاي آيت اله بروجردي، لرستان، کردستان، جهاد دانشگاهي کرمانشاه، صنعتي کرمانشاه، علمي و کاربردي  لرستان  و دانشگاه  ايلام،  از تاريخ 19 الي 21  اسفندماه 96برگزار گرديد،  آقاي حامد شمالي در وزن  57 کيلو گرم  و آرمين رحمتي در وزن 61 کيلو گرم موفق به کسب مدال طلا و کسب سهميه المپياد سراسري دانشجويان کشور و آقايان فريدون خرمي در وزن 79 کيلو گرم و امير مدبري در وزن  86  کيلوگرم به مدال برنز  دست يافتند.

خاطرنشان مي شود آقاي صادق طلايي مربي و آقاي طاهر شکروندي سرپرستي اين تيم را بر عهده داشتند.

در اين مسابقات تيم کشتي دانشگاه ايلام با دو عنوان قهرماني و  دو مقام سومي به کار خود پايان داد.