دیدار رئیس دانشگاه با رایزن فرهنگی عراق در ایران

رئیس دانشگاه با رایزن فرهنگی عراق در ایران در راستای توسعه همکاری های دوجانبه دیدار نمود.

به گزارش روابط عمومی، دیدار دکتر علی اکبری، رئیس دانشگاه با دکتر یاسر الحجاج، رایزن فرهنگی عراق  در ایران در راستای توسعه  همکاری های دوجانبه، در تهران برگزار گردید.

در این دیدار دکتر علی اکبری، رئیس دانشگاه، توضیحاتی درباره امکانات، ظرفیت ها و برنامه های دانشگاه ایلام ارائه کرد و از دکتر یاسر الحجاج به منظور دیدار از دانشگاه دعوت بعمل آورد.

در این دیدار دکتر یاسر الحجاج ضمن قبول دعوت دکتر علی اکبری برای حضور در دانشگاه ایلام، ازایشان برای حضور درجلسه مشترک روسای دانشگاه های بزرگ ایران وعراق دعوت به عمل آورده ودرخصوص ایجاد رابطه با دانشگاه های استان های همجوار اعلام آمادگی نمود.

رایزن فرهنگی عراق بر اهمیت و جایگاه علمی دانشگاه ایلام و عزم جدی دانشگاه های کشور عراق برای توسعه همکاری و روابط دوجانبه با دانشگاه ایلام به لحاظ امتیازات خاص آن و از جمله فاصله کم جغرافیایی تاکید کرد.

ديدار رئيس دانشگاه با رايزن فرهنگي عراق  در ايران