دیدار رئیس دانشگاه با رایزن فرهنگی عراق در ایران

ديدار رئيس دانشگاه با رايزن فرهنگي عراق  در ايران

رئيس دانشگاه با رايزن فرهنگي عراق در ايران در راستاي توسعه همکاري هاي دوجانبه ديدار نمود.

به گزارش روابط عمومي، ديدار دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه با دکتر ياسر الحجاج، رايزن فرهنگي عراق  در ايران در راستاي توسعه  همکاري هاي دوجانبه، در تهران برگزار گرديد.

در اين ديدار دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، توضيحاتي درباره امکانات، ظرفيت ها و برنامه هاي دانشگاه ايلام ارائه کرد و از دکتر ياسر الحجاج به منظور ديدار از دانشگاه دعوت بعمل آورد.

در اين ديدار دکتر ياسر الحجاج ضمن قبول دعوت دکتر علي اکبري براي حضور در دانشگاه ايلام، ازايشان براي حضور درجلسه مشترک روساي دانشگاه هاي بزرگ ايران وعراق دعوت به عمل آورده ودرخصوص ايجاد رابطه با دانشگاه هاي استان هاي همجوار اعلام آمادگي نمود.

رايزن فرهنگي عراق بر اهميت و جايگاه علمي دانشگاه ايلام و عزم جدي دانشگاه هاي کشور عراق براي توسعه همکاري و روابط دوجانبه با دانشگاه ايلام به لحاظ امتيازات خاص آن و از جمله فاصله کم جغرافيايي تاکيد کرد.