دیدار نوروزی همکاران و دانشجویان دانشگاه در اولین روز کاری سال نو

دیدار نوروزی همکاران و دانشجویان دانشگاه، در اولین روز کاری سال نو با حضور هیأت رئیسه دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دیدار صمیمانه و نوروزی همکاران و دانشجویان دانشگاه، با حضور دکتر علی اکبری، رئیس دانشگاه، هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و جمعی از دانشجویان، صبح امروز در مزار شهدای گمنام، برگزار گردید.

در  این مراسم ابتدا دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت و در ادامه  حجت الاسلام غیاثی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی، با تبریک آغاز سال نو، ابراز امیدواری کرد، که در سال جدید توفیق تقوا، پاکدامنی، پاکدامنی و روح و جسم سالم به ما اعطا گردد و تأکید کرد که دانشگاه ها بعنوان قرارگاه فکری باید برنامه عملیاتی تحقق شعار سال توسط مقام معظم رهبری که امسال بعنوان سال حمایت از کالای ایرانی نماگذاری شده، را تدوین کنند.