دیدار نوروزی همکاران و دانشجویان دانشگاه در اولین روز کاری سال نو

ديدار نوروزي همکاران و دانشجويان دانشگاه در اولين روز کاري سال نو

ديدار نوروزي همکاران و دانشجويان دانشگاه، در اولين روز کاري سال نو با حضور هيأت رئيسه دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، ديدار صميمانه و نوروزي همکاران و دانشجويان دانشگاه، با حضور دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، هيات رئيسه، اساتيد، کارکنان و جمعي از دانشجويان، صبح امروز در مزار شهداي گمنام، برگزار گرديد.

در  اين مراسم ابتدا دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه به ايراد سخنراني پرداخت و در ادامه  حجت الاسلام غياثي، مسئول دفتر نهاد نمايندگي، با تبريک آغاز سال نو، ابراز اميدواري کرد، که در سال جديد توفيق تقوا، پاکدامني، پاکدامني و روح و جسم سالم به ما اعطا گردد و تأکيد کرد که دانشگاه ها بعنوان قرارگاه فکري بايد برنامه عملياتي تحقق شعار سال توسط مقام معظم رهبري که امسال بعنوان سال حمايت از کالاي ايراني نماگذاري شده، را تدوين کنند.