تجلیل از دانشجویان برتر کارشناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

با حضور معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، از دانشجویان برتر کارشناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، تقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تجلیل از دانشجویان برتر کارشناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، با حضور دکتر نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر میرزایی مدیر دفتر استعدادهای درخشان، دکتر توکلی مدیرکل امور آموزشی، خانم دکتر پیرزادنیا مدیر تحصیلات تکمیلی، رئیس و معاون آموزشی دانشکده، مدیران گروه و جمعی از دانشجویان، صبح امروز برگزار گردید.

در این نشست، دکتر نعمتی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، در سخنانی کوتاه، با تأکید بر اینکه به دلیل توسعه بی رویه آموزش عالی در سال های گذشته، کیفیت خدمات آموزشی سیر تنزلی پیدا کرد و برای اینکه جایگاه آموزش در دانشگاه ها ارتقاء یابد، «دهه سرآمدی آموزش» در وزات علوم طراحی و ابلاغ گردید و بدین لحاظ  برگزاری هر چه باشکوه تر دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه از اهمیت خاصی برخوردار است، تا از کم و کیف خدمات آموزشی مورد ارزیابی قرار گیرد و زمینه ارتقاء فعالیت های آموزشی دانشگاه فراهم گردد.

در ادامه دانشجویان حاضر در این مراسم به بیان مشکلات و انتقادات مورد نظر خود پرداختند  و اعضای شورای آموزشی دانشگاه،  پاسخ های خود را ارائه کردند.

در پایان از نفرات اول  تا سوم  کارشناسی گروهای آموزشی  دانشکده تقدیر بعمل آمد.