تجلیل از دانشجویان برتر کارشناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

تجليل از دانشجويان برتر کارشناسي دانشکده ادبيات و علوم انساني

با حضور معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، از دانشجويان برتر کارشناسي دانشکده ادبيات و علوم انساني، تقدير بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، مراسم تجليل از دانشجويان برتر کارشناسي دانشکده ادبيات و علوم انساني، با حضور دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، دکتر ميرزايي مدير دفتر استعدادهاي درخشان، دکتر توکلي مديرکل امور آموزشي، خانم دکتر پيرزادنيا مدير تحصيلات تکميلي، رئيس و معاون آموزشي دانشکده، مديران گروه و جمعي از دانشجويان، صبح امروز برگزار گرديد.

در اين نشست، دکتر نعمتي، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، در سخناني کوتاه، با تأکيد بر اينکه به دليل توسعه بي رويه آموزش عالي در سال هاي گذشته، کيفيت خدمات آموزشي سير تنزلي پيدا کرد و براي اينکه جايگاه آموزش در دانشگاه ها ارتقاء يابد، «دهه سرآمدي آموزش» در وزات علوم طراحي و ابلاغ گرديد و بدين لحاظ  برگزاري هر چه باشکوه تر دهه سرآمدي آموزش در دانشگاه از اهميت خاصي برخوردار است، تا از کم و کيف خدمات آموزشي مورد ارزيابي قرار گيرد و زمينه ارتقاء فعاليت هاي آموزشي دانشگاه فراهم گردد.

در ادامه دانشجويان حاضر در اين مراسم به بيان مشکلات و انتقادات مورد نظر خود پرداختند  و اعضاي شوراي آموزشي دانشگاه،  پاسخ هاي خود را ارائه کردند.

در پايان از نفرات اول  تا سوم  کارشناسي گروهاي آموزشي  دانشکده تقدير بعمل آمد.