دانشگاه ایلام میزبان مسابقات دانشجویان ورزشکار دختر و پسر منطقه 8 ورزش کشور

دکتر مژگان صالحی پور، مدیر اداره تربیت بدنی دانشگاه ایلام در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی بیان داشت: دانشگاه ایلام میزبان مسابقات  فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه های لرستان، همدان، نهاوند و ایلام می باشد این مسابقات 94/11/26 لغایت 94/12/6 با شرکت 60 ورزشکار در سالن شهدای این مرکز آموزش عالی برگزار خواهد شد.

مدیر اداره تربیت بدنی دانشگاه ایلام افزود:همچنین 50 تکواندوکار پسراز دانشگاه های  کرمانشاه،همدان،کردستان، لرستان، ملایر،  صنعتی کرمانشاه وصنعتی همدان از 94/12/3 لغایت 94/12/6 مهمان دانشگاه ایلام خواهند بود، این مسابقات در چهار چوب مسابقات دانشجویی منطقه 8 ورزش کشور برگزار خواهند شد.

دکتر صالحی پور ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان از دانشجویان عزیز برای دیدن مسابقات دعوت بعمل آورد.

دانشگاه ايلام ميزبان مسابقات دانشجويان ورزشکار دختر و پسر منطقه 8 ورزش کشور