دانشگاه ایلام میزبان مسابقات دانشجویان ورزشکار دختر و پسر منطقه 8 ورزش کشور

دکتر مژگان صالحي پور، مدير اداره تربيت بدني دانشگاه ايلام در گفتگويي با خبرنگار روابط عمومي بيان داشت: دانشگاه ايلام ميزبان مسابقات  فوتسال دانشجويان دختر دانشگاه هاي لرستان، همدان، نهاوند و ايلام مي باشد اين مسابقات 94/11/26 لغايت 94/12/6 با شرکت 60 ورزشکار در سالن شهداي اين مرکز آموزش عالي برگزار خواهد شد.

مدير اداره تربيت بدني دانشگاه ايلام افزود:همچنين 50 تکواندوکار پسراز دانشگاه هاي  کرمانشاه،همدان،کردستان، لرستان، ملاير،  صنعتي کرمانشاه وصنعتي همدان از 94/12/3 لغايت 94/12/6 مهمان دانشگاه ايلام خواهند بود، اين مسابقات در چهار چوب مسابقات دانشجويي منطقه 8 ورزش کشور برگزار خواهند شد.

دکتر صالحي پور ضمن خير مقدم به شرکت کنندگان از دانشجويان عزيز براي ديدن مسابقات دعوت بعمل آورد.