اولین دانشجوی دکتری دانشگاه ایلام فارغ التحصیل گردید

بنابر گزارش روابط عمومی دانشگاه آقای اسفندیار نظری­ نیا بعنوان اولین دانشجوی دوره دکتری در رشته شیمی معدنی ا ز دانشکده علوم پایه از رساله دکتری خود دفاع نمود. در این مراسم که با حضور اساتید داور، اساتید مشاور و راهنما و دیگر اساتید گروه شیمی در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید آقای دکتر علی­ اکبری رئیس محترم دانشگاه این روز را که مقارن با جشن ایام ­الله دهه فجر بوده است بعنوان نقطه عطفی در تاریخ دانشگاه ذکر نمود و موفقیت اولین دانشجوی دوره دکتری این دانشگاه و استان ایلام را افتخاری برای آموزش عالی استان دانست. آقای دکتر علی­ اکبری اظهار نمود خدا را شاکریم که ما را در ارائه وظیفه اصلی که پرورش دانشجویان و شکوفا نمودن استعدادهای این عزیزان است یاری نمود و برخود وظیفه می دانم از تمامی اساتید بزرگوار که در راه تحقق این هدف مهم تلاش نموده­اند قدردانی بعمل نمایم.

وی سپس با بیان اینکه ما باید تمام سعی و تلاش خود را بکار ببندیم تا دانشگاه ایلام راهم­ سطح دانشگاههای برتر کشور قرار دهیم از آقای اسفندیار نظری نیا اولین دانشجوی فارغ التحصیل دکتری دانشگاه ایلام وهمه اساتید عزیز مهمان و همکاران دانشکده تشکر نمود و برای همه آنان آرزوی موفقیت نمود.

لازم به ذکر است استاد راهنما این دانشجو خانم دکتر سلیمانژاد و استاد مشاور آقای دکتر روشنی بوده اند.