اولین دانشجوی دکتری دانشگاه ایلام فارغ التحصیل گردید

بنابر گزارش روابط عمومي دانشگاه آقاي اسفنديار نظري­ نيا بعنوان اولين دانشجوي دوره دکتري در رشته شيمي معدني ا ز دانشکده علوم پايه از رساله دکتري خود دفاع نمود. در اين مراسم که با حضور اساتيد داور، اساتيد مشاور و راهنما و ديگر اساتيد گروه شيمي در سالن آمفي تئاتر دانشکده برگزار گرديد آقاي دکتر علي­ اکبري رئيس محترم دانشگاه اين روز را که مقارن با جشن ايام ­الله دهه فجر بوده است بعنوان نقطه عطفي در تاريخ دانشگاه ذکر نمود و موفقيت اولين دانشجوي دوره دکتري اين دانشگاه و استان ايلام را افتخاري براي آموزش عالي استان دانست. آقاي دکتر علي­ اکبري اظهار نمود خدا را شاکريم که ما را در ارائه وظيفه اصلي که پرورش دانشجويان و شکوفا نمودن استعدادهاي اين عزيزان است ياري نمود و برخود وظيفه مي دانم از تمامي اساتيد بزرگوار که در راه تحقق اين هدف مهم تلاش نموده­اند قدرداني بعمل نمايم.

وي سپس با بيان اينکه ما بايد تمام سعي و تلاش خود را بکار ببنديم تا دانشگاه ايلام راهم­ سطح دانشگاههاي برتر کشور قرار دهيم از آقاي اسفنديار نظري نيا اولين دانشجوي فارغ التحصيل دکتري دانشگاه ايلام وهمه اساتيد عزيز مهمان و همکاران دانشکده تشکر نمود و براي همه آنان آرزوي موفقيت نمود.

لازم به ذکر است استاد راهنما اين دانشجو خانم دکتر سليمانژاد و استاد مشاور آقاي دکتر روشني بوده اند.