هفته ای به یاد ماندنی برای فعالیت های دانشجویی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی در گفتگویی با آقای پژمان لطفی دبیر شورای دبیران انجمن های علمی دانشجویان، آقای محمدرسول نجفی دبیر انجمن حامیان محیط زیست، خانم نیشتمان خسروپور دبیر انجمن علمی علوم جنگل و آقای سجاد مقدسی دبیر انجمن علمی مرتع از برنامه های دانشجویی در هفته منابع طبیعی سخن گفته شد.

پژمان لطفی دبیر شورای دبیران انجمن های علمی دانشجویان در سخنانی ضمن تشکر از اعتماد تمام مسئولین دانشگاه در انجام فعالیت های دانشجویی از توجه آقای دکتر علی اکبری، ریاست محترم دانشگاه و حضور ایشان در فعالیت هایی که توسط ما دانشجویان برنامه ریزی شده ابراز قدردانی داشت.دبیر شورای انجمن های علمی بیان داشت: فعالیت هایی که در هفته منابع طبیعی برگزار شد ثمره فعالیت تمام  دانشجویان در انجمن های علمی است.

وی افزود:همراهی مسئولین محترم دانشگاه، همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام هفته ای به یاد ماندنی را برای فعالیت های دانشجویی رقم زد.

دبیران محترم انجمن های علمی دانشجویی ضمن تشکر از تمامی دانشجویان و مسئولین که در این هفته آنها را یاری نمودند فعالیت های خود را در هفته منابع طبیعی به این ترتیب بیان داشتند.

- پخش مستند در پناه بلوط با حضور مهدی نورمحمدی مستندساز برجسته ایلامی،اساتید گرانقدر و دانشجویان گرامی.

- برگزاری نمایشگاه دستاوردهای منابع طبیعی و دانشجویان در این نمایشگاه مقالات، بروشورها و نشریات دانشجویان در معرض دید عموم قرار گرفت همچنین تابلوهای منابع طبیعی،نهال ها ، درختان جنگلی و... که از طرف اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تدارک دیده شده در معرض دید علاقمندان گذاشته شد.

- برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با حضور مسئولان اداره کل منابع طبیعی و دانشجویان.

- غرس 1000 اصله نهال در محوطه ی دانشگاه با حضور اعضاء محترم هیأت رییسه دانشگاه، مسئولین محترم  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اعضا محترم هیأت علمی، کارکنان شریف و دانشجویان عزیز دانشگاه.

- کاشت 400 اصله نهال از انواع درختان در محوطه ی خوابگاه های دانشجویی خواهران در این  مراسم نیزجمعی از مسئولان دانشگاه حضور داشتند.