هفته ای به یاد ماندنی برای فعالیت های دانشجویی

هفته اي به ياد ماندني براي فعاليت هاي دانشجويي

به گزارش خبرنگار روابط عمومي در گفتگويي با آقاي پژمان لطفي دبير شوراي دبيران انجمن هاي علمي دانشجويان، آقاي محمدرسول نجفي دبير انجمن حاميان محيط زيست، خانم نيشتمان خسروپور دبير انجمن علمي علوم جنگل و آقاي سجاد مقدسي دبير انجمن علمي مرتع از برنامه هاي دانشجويي در هفته منابع طبيعي سخن گفته شد.

پژمان لطفي دبير شوراي دبيران انجمن هاي علمي دانشجويان در سخناني ضمن تشکر از اعتماد تمام مسئولين دانشگاه در انجام فعاليت هاي دانشجويي از توجه آقاي دکتر علي اکبري، رياست محترم دانشگاه و حضور ايشان در فعاليت هايي که توسط ما دانشجويان برنامه ريزي شده ابراز قدرداني داشت.دبير شوراي انجمن هاي علمي بيان داشت: فعاليت هايي که در هفته منابع طبيعي برگزار شد ثمره فعاليت تمام  دانشجويان در انجمن هاي علمي است.

وي افزود:همراهي مسئولين محترم دانشگاه، همکاري اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري استان ايلام هفته اي به ياد ماندني را براي فعاليت هاي دانشجويي رقم زد.

دبيران محترم انجمن هاي علمي دانشجويي ضمن تشکر از تمامي دانشجويان و مسئولين که در اين هفته آنها را ياري نمودند فعاليت هاي خود را در هفته منابع طبيعي به اين ترتيب بيان داشتند.

- پخش مستند در پناه بلوط با حضور مهدي نورمحمدي مستندساز برجسته ايلامي،اساتيد گرانقدر و دانشجويان گرامي.

- برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي منابع طبيعي و دانشجويان در اين نمايشگاه مقالات، بروشورها و نشريات دانشجويان در معرض ديد عموم قرار گرفت همچنين تابلوهاي منابع طبيعي،نهال ها ، درختان جنگلي و... که از طرف اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري استان تدارک ديده شده در معرض ديد علاقمندان گذاشته شد.

- برگزاري جلسه پرسش و پاسخ با حضور مسئولان اداره کل منابع طبيعي و دانشجويان.

- غرس 1000 اصله نهال در محوطه ي دانشگاه با حضور اعضاء محترم هيأت رييسه دانشگاه، مسئولين محترم  نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، اعضا محترم هيأت علمي، کارکنان شريف و دانشجويان عزيز دانشگاه.

- کاشت 400 اصله نهال از انواع درختان در محوطه ي خوابگاه هاي دانشجويي خواهران در اين  مراسم نيزجمعي از مسئولان دانشگاه حضور داشتند.