تفاهم نامه همکاری های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان با دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، در راستای توسعه  همکاری های مشترک میان دانشگاهی و به منظور استفاده بهینه از پتانسیل و ظرفیت های علمی، پژوهشی و آموزشی تفاهم نامه دو جانبه ای بین دانشگاه ایلام و دانشگاه فرهنگیان منعقد گردید.

موضوع تفاهم نامه

1-    بهره گیری هر دو دانشگاه از تجارب، ظرفیت ها و امکانات همدیگر جهت تعلیم و تربیت شایسته و در طراز جمهوری اسلامی ایران.

2-    ارائه الگو های اسلامی – ایرانی برای پرورش استعدادهای و قابلیت های دانشجویی در قالب همکاری های آموزشی و پژوهشی.

3-    همکاری در راستای افزایش دانش و معلومات اساتید و مدرسان دانشگاه های استان.

4-    تعامل سازنده میان هردو دانشگاه در چارچوب اختیارات قانونی و بر اساس سند چشم انداز و اسناد بالادستی در امور پژوهشی، آموزشی و تحصیلات تکمیلی .

همچنین تعهداتی از جمله همکاری هایی در زمینه برگزاری نشست ها، همایش هاعلمی، برگزاری ترم تابستانی، تآمین اساتید در رشته های مورد نیاز و غیره ،بمدت دو سال مورد تآیید دو دانشگاه قرارگرفت.

تفاهم نامه همکاري هاي علمي و آموزشي دانشگاه فرهنگيان با دانشگاه ايلام