تفاهم نامه همکاری های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان با دانشگاه ایلام

تفاهم نامه همکاري هاي علمي و آموزشي دانشگاه فرهنگيان با دانشگاه ايلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، در راستاي توسعه  همکاري هاي مشترک ميان دانشگاهي و به منظور استفاده بهينه از پتانسيل و ظرفيت هاي علمي، پژوهشي و آموزشي تفاهم نامه دو جانبه اي بين دانشگاه ايلام و دانشگاه فرهنگيان منعقد گرديد.

موضوع تفاهم نامه

1-    بهره گيري هر دو دانشگاه از تجارب، ظرفيت ها و امکانات همديگر جهت تعليم و تربيت شايسته و در طراز جمهوري اسلامي ايران.

2-    ارائه الگو هاي اسلامي – ايراني براي پرورش استعدادهاي و قابليت هاي دانشجويي در قالب همکاري هاي آموزشي و پژوهشي.

3-    همکاري در راستاي افزايش دانش و معلومات اساتيد و مدرسان دانشگاه هاي استان.

4-    تعامل سازنده ميان هردو دانشگاه در چارچوب اختيارات قانوني و بر اساس سند چشم انداز و اسناد بالادستي در امور پژوهشي، آموزشي و تحصيلات تکميلي .

همچنين تعهداتي از جمله همکاري هايي در زمينه برگزاري نشست ها، همايش هاعلمي، برگزاري ترم تابستاني، تآمين اساتيد در رشته هاي مورد نياز و غيره ،بمدت دو سال مورد تآييد دو دانشگاه قرارگرفت.