فعالیت های تربیت بدنی باید در راستای ایجاد شور و نشاط اجتماعی در بین دانشجویان توسعه یابد

آقای دکتر علی اکبری در جلسه شورای تربیت بدنی دانشگاه  ابراز امید واری نمود که فعالیت های تربیت بدنی در راستای ایجاد شور و نشاط اجتماعی در بین دانشجویان توسعه یابد.

«به گزارش خبرنگار روابط عمومی » جلسه شورای تربیت بدنی دانشگاه  با حضوراعضاء در سالن حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

آقای دکتر علی اکبری ریاست محترم دانشگاه بیان داشت: توجه به نشاط در ورزش دانشجویان از اهمیت خاصی برخوردار است و می توان با ورزش و فغالیت های فرهنگی، شادابی و سلامتی را در بین دانشجویان ترویج داد.

ریاست محترم دانشگاه با اشاره به فعالیت های اداره تربیت بدنی دانشگاه، از همکاران خود در این حوزه خواست تمام تلاش خود را  برای انجام  فعالیت های شاداب و با نشاط ورزشی در دو حوزه دانشجویی و کارمندی انجام دهند.

همچنین سر کار خانم دکتر صالحی پور از تحقق 80 درصد ی برنامه تقویم ورزشی سال جاری دانشجویان و کارکنان  خبر داد و دغدغه های مرتبط با حوزه کاری خود را بیان داشت.

در ادامه ضمن بحث و تبادل نظر ، با اعزام دانشجویان به مسابقات مختلف ورزشی در سال جاری و سال1394 ، برگزاری اردو های آماده سازی تیم های دانشجویی و میزبانی دانشگاه ایلام در سه رشته ورزشی فوتسال،تکواندو پسران و فوتسال دختران موافق بعمل آمد.

فعاليت هاي تربيت بدني بايد در راستاي ايجاد شور و نشاط اجتماعي در بين دانشجويان توسعه يابد