فعالیت های تربیت بدنی باید در راستای ایجاد شور و نشاط اجتماعی در بین دانشجویان توسعه یابد

فعاليت هاي تربيت بدني بايد در راستاي ايجاد شور و نشاط اجتماعي در بين دانشجويان توسعه يابد

آقاي دکتر علي اکبري در جلسه شوراي تربيت بدني دانشگاه  ابراز اميد واري نمود که فعاليت هاي تربيت بدني در راستاي ايجاد شور و نشاط اجتماعي در بين دانشجويان توسعه يابد.

«به گزارش خبرنگار روابط عمومي » جلسه شوراي تربيت بدني دانشگاه  با حضوراعضاء در سالن حوزه رياست دانشگاه برگزار گرديد.

آقاي دکتر علي اکبري رياست محترم دانشگاه بيان داشت: توجه به نشاط در ورزش دانشجويان از اهميت خاصي برخوردار است و مي توان با ورزش و فغاليت هاي فرهنگي، شادابي و سلامتي را در بين دانشجويان ترويج داد.

رياست محترم دانشگاه با اشاره به فعاليت هاي اداره تربيت بدني دانشگاه، از همکاران خود در اين حوزه خواست تمام تلاش خود را  براي انجام  فعاليت هاي شاداب و با نشاط ورزشي در دو حوزه دانشجويي و کارمندي انجام دهند.

همچنين سر کار خانم دکتر صالحي پور از تحقق 80 درصد ي برنامه تقويم ورزشي سال جاري دانشجويان و کارکنان  خبر داد و دغدغه هاي مرتبط با حوزه کاري خود را بيان داشت.

در ادامه ضمن بحث و تبادل نظر ، با اعزام دانشجويان به مسابقات مختلف ورزشي در سال جاري و سال1394 ، برگزاري اردو هاي آماده سازي تيم هاي دانشجويي و ميزباني دانشگاه ايلام در سه رشته ورزشي فوتسال،تکواندو پسران و فوتسال دختران موافق بعمل آمد.