نشست مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه های منطقه 5 کشور

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » سالن جلسات امور اداری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 12/09/93 میزبان نشست مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه های منطقه 5 بود .

در این نشست آقای دکتر اکرامی مدیر کل محترم امور اداری و پشتیبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، اعضای کمیسیون های مختلف و مدیران محترم اداری و پشتیبانی دانشگاه های ایلام، رازی کرمانشاه، کردستان، صنعتی کرمانشاه، آیت الله بروجردی بروجرد و دانشگاه لرستان به بحث و تبادل نظر و بررسی مشکلات پیشرو دراجرای قوانین و مقررات بویژه آیین نامه اجرایی اعضای غیرهیأت علمی و نظرخواهی پیرامون تشکیل کارگروههای مختلف مرتبط با امور اداری پرداخته شد و از اهداف این گروه بندی به قرابت فرهنگی، اجتماعی و موقعیت جغرافیایی اشاره شد .

مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه بیان داشت: دراین نشست نظرخواهی پیرامون کمیت و کیفیت کارگروه ها صورت گرفت که با مشورت 7 کارگروه جهت تبادل نظر و ایحاد وحدت رویه کاری مصوب و به شرح ذیل اعلام گردید:

1- کارگروه کارگزینی غیر هیأت علمی.

2- کارگروه کارگزینی هیأت علمی.

3- کارگروه تدارکات وخدمات عمومی.

4- کارگروه رفاه.

5- کارگروه پایان خدمت و بازنشستگی.

6- کارگروه بهداشت و سلامت.

7- کارگروه سامانه منابع انسانی و هوشمند سازی

مهندس ملکی اظهار داشت: باتوجه به موقعیت جغرافیایی و مرکزیت کرمانشاه درمنطقه، دانشگاه رازی به عنوان دبیرخانه انتخاب گردید، و در آغاز این فعالیت ها دانشگاهها اعضای منتخب کارگروه های تخصصی رابه دبیرخانه معرفی که دانشگاه ایلام نیز در تاریخ 16 آذر 1393 نسبت به معرفی اعضای کارگروهها اقدام و اولین جلسه بحث و تبادل نظر مربوط به کارگروه کارگزینی غیرهیأت علمی، روزسه شنبه مورخ 9 دی 1393 دردانشگاه رازی با حضور مدیران اداری و نمایندگان کارگروه فوق تشکیل خواهد شد.

نشست مديران اداري و پشتيباني دانشگاه هاي منطقه 5 کشور