کسب مقام اول انفرادی و دوم تیمی توسط دانشجویان دختر دانشگاه ایلام در المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان

به گزارش روابط عمومی، دومین دوره المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در مجتمع رفاهی دانشگاه مازندران واقع در بابلسر برگزار شد و در این رقابت ها بیش از 300 دانشجوی دختر از 58 دانشگاه در چهار رشته لی لی تعادلی ، چرخ تانک ، بولینگ با پا  و دارت با هم رقابت کردند.

در این مسابقات خانم الهام کسایی پور مقام اول را در بخش معلولین کسب نمود و تیم همگانی دختران دانشگاه ایلام مقام دوم مسابقات رشته چرخ تانک را نصیب خود کردند.
در مسابقه چرخ تانک تیم های دانشگاه فردوسی مشهد ، ایلام و کاشان اول تا سوم شدند.

در پایان برگزاری این المپیاد تیم دانشگاه فردوسی مشهد قهرمان المپیاد ورزشهای همگانی دانشجویان دختر شد.