کسب مقام اول انفرادی و دوم تیمی توسط دانشجویان دختر دانشگاه ایلام در المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان

کسب مقام اول انفرادي و دوم تيمي توسط دانشجويان دختر دانشگاه ايلام در المپياد ورزش هاي همگاني دانشجويان

به گزارش روابط عمومي، دومين دوره المپياد ورزش هاي همگاني دانشجويان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي کشور در مجتمع رفاهي دانشگاه مازندران واقع در بابلسر برگزار شد و در اين رقابت ها بيش از 300 دانشجوي دختر از 58 دانشگاه در چهار رشته لي لي تعادلي ، چرخ تانک ، بولينگ با پا  و دارت با هم رقابت کردند.

در اين مسابقات خانم الهام کسايي پور مقام اول را در بخش معلولين کسب نمود و تيم همگاني دختران دانشگاه ايلام مقام دوم مسابقات رشته چرخ تانک را نصيب خود کردند.
در مسابقه چرخ تانک تيم هاي دانشگاه فردوسي مشهد ، ايلام و کاشان اول تا سوم شدند.

در پايان برگزاري اين المپياد تيم دانشگاه فردوسي مشهد قهرمان المپياد ورزشهاي همگاني دانشجويان دختر شد.