آقای دکتر شیرخانی: آثار انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه ایلام داوری شدند

آقای دکتر محمدرضا شیرخانی، معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی از داوری آثار ارسالی از سوی انجمن‌های علمی دانشگاه ایلام در 9 محور برای حضور در جشنواره ملی حرکت خبر داد.

دکتر شیرخانی بیان داشت: دانشگاه ایلام دارای 40 انجمن علمی در هفت دانشکده می باشد که از این تعداد، چهار انجمن میان رشته ای بوده و زیرنظر معاونت امور فرهنگی و اجتماعی فعالیت دارند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه افزود: آثار ارسالی از سوی انجمن‌های علمی دانشگاه ایلام در 9محور: که شامل آموزش، پژوهش، ترویج، اختراع، ابتکار، نو آوری، نشریه، کتاب، مسابقه علمی و کار آفرینی است توسط معاون فرهنگی و اعضای هیئت علمی برای راه یابی به مسابقات ملی حرکت داوری شدند.

دکتر شیرخانی گفت:تاکنون چهار جشنواره حرکت در دانشگاه ایلام برپا شده است و دانشجویان دانشگاه در مهرماه 1394 شاهد برگزاری پنجمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت در محوطه دانشکده کشاورزی خواهند بود.

شایان ذکر است، هشتمین جشنواره ملی حرکت 18 مهر در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.

آقاي دکتر شيرخاني: آثار انجمن‌هاي علمي دانشجويي دانشگاه ايلام داوري شدند آقاي دکتر شيرخاني: آثار انجمن‌هاي علمي دانشجويي دانشگاه ايلام داوري شدند