آقای دکتر شیرخانی: آثار انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه ایلام داوری شدند

آقاي دکتر شيرخاني: آثار انجمن‌هاي علمي دانشجويي دانشگاه ايلام داوري شدند

آقاي دکتر محمدرضا شيرخاني، معاون محترم فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام در گفتگويي با خبرنگار روابط عمومي از داوري آثار ارسالي از سوي انجمن‌هاي علمي دانشگاه ايلام در 9 محور براي حضور در جشنواره ملي حرکت خبر داد.

دکتر شيرخاني بيان داشت: دانشگاه ايلام داراي 40 انجمن علمي در هفت دانشکده مي باشد که از اين تعداد، چهار انجمن ميان رشته اي بوده و زيرنظر معاونت امور فرهنگي و اجتماعي فعاليت دارند.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه افزود: آثار ارسالي از سوي انجمن‌هاي علمي دانشگاه ايلام در 9محور: که شامل آموزش، پژوهش، ترويج، اختراع، ابتکار، نو آوري، نشريه، کتاب، مسابقه علمي و کار آفريني است توسط معاون فرهنگي و اعضاي هيئت علمي براي راه يابي به مسابقات ملي حرکت داوري شدند.

دکتر شيرخاني گفت:تاکنون چهار جشنواره حرکت در دانشگاه ايلام برپا شده است و دانشجويان دانشگاه در مهرماه 1394 شاهد برگزاري پنجمين جشنواره درون دانشگاهي حرکت در محوطه دانشکده کشاورزي خواهند بود.

شايان ذکر است، هشتمين جشنواره ملي حرکت 18 مهر در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار خواهد شد.