انتصاب سرپرست گروه آموزشی معارف اسلامی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، طی حکمی از سوی آقای دکتر علی اکبری رییس محترم دانشگاه،  آقای دکتر  مرتضی اکبری عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به عنوان سرپرست گروه آموزشی معارف اسلامی منصوب  گردید.

روابط عمومی دانشگاه برای آقای دکتراکبری آرزوی موفقیت می نماید.

متن این حکم به این شرح است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر  مرتضی اکبری

عضو محترم هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

سلام علیکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم و با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی به عنوان «سرپرست گروه آموزشی معارف اسلامی» منصوب می­‌شوید. امید است با توکّل به خداوند سبحان همّت خویش را در اجرای برنامه‌ها و راهبردهای مؤثر در بهبود و ارتقاء خدمات گروه با تأکید بر جهت‌گیری‌ها و سیاست‌های کلّیِ ابلاغی بکار گیرید و با عطف توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم موفق باشید.

انتصاب سرپرست گروه آموزشي معارف اسلامي