انتصاب سرپرست گروه آموزشی معارف اسلامی

انتصاب سرپرست گروه آموزشي معارف اسلامي

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، طي حکمي از سوي آقاي دکتر علي اکبري رييس محترم دانشگاه،  آقاي دکتر  مرتضي اکبري عضو هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني به عنوان سرپرست گروه آموزشي معارف اسلامي منصوب  گرديد.

روابط عمومي دانشگاه براي آقاي دکتراکبري آرزوي موفقيت مي نمايد.

متن اين حکم به اين شرح است:

برادر گرامي جناب آقاي دکتر  مرتضي اکبري

عضو محترم هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني

سلام عليکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم و با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان «سرپرست گروه آموزشي معارف اسلامي» منصوب مي­‌شويد. اميد است با توکّل به خداوند سبحان همّت خويش را در اجراي برنامه‌ها و راهبردهاي مؤثر در بهبود و ارتقاء خدمات گروه با تأکيد بر جهت‌گيري‌ها و سياست‌هاي کلّيِ ابلاغي بکار گيريد و با عطف توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم موفق باشيد.