اطلاعیه دانشگاه ایلام برای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان تحصیلات تکمیلی

سرپرست مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان مقطع  کارشناسی ارشد و دکتری  نیمه‌متمرکز سال 1394 برنامه زمانی ثبت‌نام  نهایی آزمون‌های ورودی تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری  نیمه‌متمرکز سال 1394 را اعلام کرد.

دکتر «جواد چراغی» در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی، بیان داشت: پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری از شنبه تا دوشنبه مورخ 9 تا 7 شهریور 94 و پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد از شنبه تا دوشنبه‌ روزهای 16 تا 14 شهریور بر اساس برنامه‌ی زمان بندی شده در دانشگاه ایلام نسبت به ثبت نام آنان اقدام خواهد شد.

در ضمن، ثبت‌نام حضوری و با مراجعه به دانشگاه بر اساس کد رشته محل قبولی، در موعد تعیین شده و با ارایه «اصل مدارک لازم» صورت می‌پذیرد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام دانشجویان دکتری (Ph.D)

اطلاعيه  دانشگاه ايلام براي ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان تحصيلات تکميلي