اطلاعیه دانشگاه ایلام برای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان تحصیلات تکمیلی

اطلاعيه  دانشگاه ايلام براي ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان تحصيلات تکميلي

سرپرست مديريت تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام ضمن تبريک به پذيرفته‌شدگان مقطع  کارشناسي ارشد و دکتري  نيمه‌متمرکز سال 1394 برنامه زماني ثبت‌نام  نهايي آزمون‌هاي ورودي تحصيلات تکميلي کارشناسي ارشد ناپيوسته و دکتري  نيمه‌متمرکز سال 1394 را اعلام کرد.

دکتر «جواد چراغي» در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومي، بيان داشت: پذيرفته‌شدگان مقطع دکتري از شنبه تا دوشنبه مورخ 9 تا 7 شهريور 94 و پذيرفته شدگان کارشناسي ارشد از شنبه تا دوشنبه‌ روزهاي 16 تا 14 شهريور بر اساس برنامه‌ي زمان بندي شده در دانشگاه ايلام نسبت به ثبت نام آنان اقدام خواهد شد.

در ضمن، ثبت‌نام حضوري و با مراجعه به دانشگاه بر اساس کد رشته محل قبولي، در موعد تعيين شده و با ارايه «اصل مدارک لازم» صورت مي‌پذيرد.

مدارک مورد نياز براي ثبت نام دانشجويان کارشناسي ارشد

مدارک مورد نياز براي ثبت نام دانشجويان دکتري (Ph.D)