تقدیر سردار نقدی از پایگاه بسیج کارمندی دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، دومین همایش سراسری مالک اشتر روز شنبه 30 آبان ماه هم زمان با هفته بسیج با حضور سردار محمدرضا نقدی فرمانده سازمان بسیج مستضعفین و تعدادی از بسیجیان در سالن شهید فهمیده مجتمع 5 آذر تهران این سازمان برگزار شد. در این جشنواره از خانواده شهید همدانی و جمعی از فرماندهان برتر کشور تقدیر به عمل آمد.

شایان ذکر است آقای شهاب ناصری پور، فرمانده پایگاه بسیج کارمندی دانشگاه ایلام در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا، براساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر فرآیند اشراف کلی ریاست سازمان بسیج در وضعیت و عملکرد سال 1393 موفق به کسب عنوان موفق ترین رده سازمان بسیج مستضعفین در دومین جشنواره سراسری مالک اشتر بسیج شد و از طرف سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین مورد تقدیر قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به جامعه دانشگاهی تبریک می گوید.

تقدير سردار نقدي از پايگاه بسيج کارمندي دانشگاه ايلام تقدير سردار نقدي از پايگاه بسيج کارمندي دانشگاه ايلام