تقدیر سردار نقدی از پایگاه بسیج کارمندی دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، دومين همايش سراسري مالک اشتر روز شنبه 30 آبان ماه هم زمان با هفته بسيج با حضور سردار محمدرضا نقدي فرمانده سازمان بسيج مستضعفين و تعدادي از بسيجيان در سالن شهيد فهميده مجتمع 5 آذر تهران اين سازمان برگزار شد. در اين جشنواره از خانواده شهيد همداني و جمعي از فرماندهان برتر کشور تقدير به عمل آمد.

شايان ذکر است آقاي شهاب ناصري پور، فرمانده پايگاه بسيج کارمندي دانشگاه ايلام در راستاي تحقق تدابير فرمانده معظم کل قوا، براساس ارزيابي هاي انجام شده مبتني بر فرآيند اشراف کلي رياست سازمان بسيج در وضعيت و عملکرد سال 1393 موفق به کسب عنوان موفق ترين رده سازمان بسيج مستضعفين در دومين جشنواره سراسري مالک اشتر بسيج شد و از طرف سردار نقدي، رئيس سازمان بسيج مستضعفين مورد تقدير قرار گرفت.

روابط عمومي دانشگاه اين موفقيت را به جامعه دانشگاهي تبريک مي گويد.