حکم وزیر محترم علوم به دکتر رضازاده

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری ، طی حکمی آقای دکتر رضا رضازاده را به عنوان نماینده وزارت در هیأت نظارت بر تشکل های اسلامی  دانشگاه  ایلام منصوب نمود.

در حکم آقای دکتر فرهادی خطاب به آقای دکتر رضا رضازاده آمده است :

جناب آقای دکتر رضارضازاده

سلام علیکم،

نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی در آموزش عالی، به استناد ماده های آئین نامه تشکل های اسلامی دانشگاهیان و بر اساس پیشنهاد معاون فرهنگی و اجتماعی، به موجب این حکم برای مدت دو سال به عنوان نماینده وزارت در هیأت نظارت برتشکل های اسلامی دانشگاه ایلام منصوب می شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و مساعدت ریاست محترم دانشگاه و همفکری سایر همکاران، با حضور مستمر و مؤثردر جلسات هیأت نظارت در تلاش برای ایجاد مشارکت فعال در دانشجویان و تقویت فضای پر نشاط در دانشگاه و برقراری ارتباط سازنده با تشکل های اسلامی دانشگاه موفق باشید.

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت می نماید.

حکم وزير محترم علوم به دکتر رضازاده