حکم وزیر محترم علوم به دکتر رضازاده

حکم وزير محترم علوم به دکتر رضازاده

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري ، طي حکمي آقاي دکتر رضا رضازاده را به عنوان نماينده وزارت در هيأت نظارت بر تشکل هاي اسلامي  دانشگاه  ايلام منصوب نمود.

در حکم آقاي دکتر فرهادي خطاب به آقاي دکتر رضا رضازاده آمده است :

جناب آقاي دکتر رضارضازاده

سلام عليکم،

نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالي در آموزش عالي، به استناد ماده هاي آئين نامه تشکل هاي اسلامي دانشگاهيان و بر اساس پيشنهاد معاون فرهنگي و اجتماعي، به موجب اين حکم براي مدت دو سال به عنوان نماينده وزارت در هيأت نظارت برتشکل هاي اسلامي دانشگاه ايلام منصوب مي شويد.

اميد است با استعانت از خداوند متعال و مساعدت رياست محترم دانشگاه و همفکري ساير همکاران، با حضور مستمر و مؤثردر جلسات هيأت نظارت در تلاش براي ايجاد مشارکت فعال در دانشجويان و تقويت فضاي پر نشاط در دانشگاه و برقراري ارتباط سازنده با تشکل هاي اسلامي دانشگاه موفق باشيد.

روابط عمومي دانشگاه براي ايشان آرزوي موفقيت مي نمايد.