آتش‌سوزی در جنگل‌های ایلام به همت مردم و دانشجویان مهار شد

رئیس دانشگاه ایلام گفت: آتش سوزی مهیب در جنگل‌های ایلام به همت و با مسئولیت پذیری مردم غیرتمندو دانشجویان دانشگاه‌های این استان مهار شد.

دکترمحمد علی اکبری،سرپرست دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، با ابراز تاسف از آتش سوزی در جنگل های این استان، بیان داشت: پس از اعلام فراخوان همکاری از سوی ستاد مدیریت بحران در رسانه های محلی مبنی بر دعوت از مردم برای خاموش کردن اتش سوزی در منطقه «شلم» که از عصر روز پنجشنبه در این منطقه حادث شد موضوع را به دانشجویان پسر خوابگاه های شهید چمران، مطهری و اختیارزاده اعلام کردیم؛ با حضور خودجوش و داوطلبانه دانشجویان دو دستگاه اتوبوس و مینی بوس در شامگاه پنجشنبه به منطقه مذکور اعزام شدند، تلاش دانشجویان دانشگاه ایلام تا ساعت 3 بامداد جمعه به طول انجامید، ضمن اینکه با توجه به آتش سوزی در کوه های مشرف به دانشگاه علوم پزشکی تعداد 50 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه ایلام برای مهار حریق در منطقه «بانگنجاب» از صبح تا عصر روز جمعه بی وقفه در تلاش بودند.

وی مسئولیت پذیری دانشجویان ایلامی در اطفاء حریق از جنگل های این استان را ستودنی و قابل تقدیر عنوان کرد و گفت: آنچه که حائز اهمیت می باشد این است که دانشجویان در ایام امتحانات به سر می برند؛ اما اهتمام و حساسیت ایشان در این زمینه قابل درک است.

لازم به ذکراست رشته های مختلفی مانند جنگل داری و مرتع در دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام دایر است و وجود انجمن های علمی درهریک ازرشته های آموزشی، زمینه را برای حضور دانشجویان در بخش های اجتماعی و صیانت از سرمایه های ملی مانند جنگل، فراهم می کند.

سرپرست دانشگاه ایلام وسعت جنگل های بلوط ایلام را 462هزار هکتار با پوشش 90 درصد از درختان بلوط اعلام کرد و افزود: جنگل های زاگرس در استان ایلام یکی از منحصربه فردترین پوشش گیاهی در کشور محسوب می شوند و در هشت سال دفاع مقدس مامن و پناهگاه شیرزنان و دلیرمردان بوده اند، رنج آوارگی در کوه ها را به جان خریدن و مردانه در خاک وطن جنگیدن توسط مردم این استان هیچگاه از حافظه تاریخی جنگل های ایلام پاک نمی شود..

دکترعلی اکبری وجود ریزگردها، خشکسالی وآفت ها را عاملی برای آسیب پذیر شدن جنگل های بلوط زاگرس برشمرد و تاکید کرد: در این دو روز که بحران آتش اراضی کشاورزی و جنگلی ایلام در کام خود فرو می برد مردم در کنار مسئولان با دست خالی اما با همت بلند همدل و همزبان بوده اند ؛ دانشگاهیان ایلام نیز از هیچ تلاشی برای حمایت از دولت در رفع بحران ها و صیانت ازسرمایه های مادی و ارزش های معنوی ایران اسلامی دریغ نخواهند کردو ما امیدواریم که جامعه بتوانداز توانمندی های اساتید و دانشجویان دانشگاه ایلام برای بهبودوضعیت فعلی وآبادانی این استان بیش از پیش بهره مندگردد..