آتش‌سوزی در جنگل‌های ایلام به همت مردم و دانشجویان مهار شد

آتش‌سوزي در جنگل‌هاي ايلام به همت مردم و دانشجويان مهار شد

رئيس دانشگاه ايلام گفت: آتش سوزي مهيب در جنگل‌هاي ايلام به همت و با مسئوليت پذيري مردم غيرتمندو دانشجويان دانشگاه‌هاي اين استان مهار شد.

دکترمحمد علي اکبري،سرپرست دانشگاه ايلام در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در ايلام، با ابراز تاسف از آتش سوزي در جنگل هاي اين استان، بيان داشت: پس از اعلام فراخوان همکاري از سوي ستاد مديريت بحران در رسانه هاي محلي مبني بر دعوت از مردم براي خاموش کردن اتش سوزي در منطقه «شلم» که از عصر روز پنجشنبه در اين منطقه حادث شد موضوع را به دانشجويان پسر خوابگاه هاي شهيد چمران، مطهري و اختيارزاده اعلام کرديم؛ با حضور خودجوش و داوطلبانه دانشجويان دو دستگاه اتوبوس و ميني بوس در شامگاه پنجشنبه به منطقه مذکور اعزام شدند، تلاش دانشجويان دانشگاه ايلام تا ساعت 3 بامداد جمعه به طول انجاميد، ضمن اينکه با توجه به آتش سوزي در کوه هاي مشرف به دانشگاه علوم پزشکي تعداد 50 نفر از دانشجويان و کارکنان دانشگاه ايلام براي مهار حريق در منطقه «بانگنجاب» از صبح تا عصر روز جمعه بي وقفه در تلاش بودند.

وي مسئوليت پذيري دانشجويان ايلامي در اطفاء حريق از جنگل هاي اين استان را ستودني و قابل تقدير عنوان کرد و گفت: آنچه که حائز اهميت مي باشد اين است که دانشجويان در ايام امتحانات به سر مي برند؛ اما اهتمام و حساسيت ايشان در اين زمينه قابل درک است.

لازم به ذکراست رشته هاي مختلفي مانند جنگل داري و مرتع در دانشکده کشاورزي دانشگاه ايلام داير است و وجود انجمن هاي علمي درهريک ازرشته هاي آموزشي، زمينه را براي حضور دانشجويان در بخش هاي اجتماعي و صيانت از سرمايه هاي ملي مانند جنگل، فراهم مي کند.

سرپرست دانشگاه ايلام وسعت جنگل هاي بلوط ايلام را 462هزار هکتار با پوشش 90 درصد از درختان بلوط اعلام کرد و افزود: جنگل هاي زاگرس در استان ايلام يکي از منحصربه فردترين پوشش گياهي در کشور محسوب مي شوند و در هشت سال دفاع مقدس مامن و پناهگاه شيرزنان و دليرمردان بوده اند، رنج آوارگي در کوه ها را به جان خريدن و مردانه در خاک وطن جنگيدن توسط مردم اين استان هيچگاه از حافظه تاريخي جنگل هاي ايلام پاک نمي شود..

دکترعلي اکبري وجود ريزگردها، خشکسالي وآفت ها را عاملي براي آسيب پذير شدن جنگل هاي بلوط زاگرس برشمرد و تاکيد کرد: در اين دو روز که بحران آتش اراضي کشاورزي و جنگلي ايلام در کام خود فرو مي برد مردم در کنار مسئولان با دست خالي اما با همت بلند همدل و همزبان بوده اند ؛ دانشگاهيان ايلام نيز از هيچ تلاشي براي حمايت از دولت در رفع بحران ها و صيانت ازسرمايه هاي مادي و ارزش هاي معنوي ايران اسلامي دريغ نخواهند کردو ما اميدواريم که جامعه بتوانداز توانمندي هاي اساتيد و دانشجويان دانشگاه ايلام براي بهبودوضعيت فعلي وآباداني اين استان بيش از پيش بهره مندگردد..