نشست مدیران و کارشناسان روابط عمومی های دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه 5 برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، نشست مدیران و کارشناسان روابط عمومی های دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه 5 به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکترخسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان در این نشست ضمن خیر مقدم به مدیران و کارشناسان روابط عمومی از روابط عمومی ها به عنوان پایگاه اطلاعاتی بین سازمان ها و جامعه نام برد و بیان کرد: در واقع با کمک روابط عمومی باید سازمان را به جامعه معرفی کنیم و عملکرد دانشگاهها در تمام مسائل باید در روابط عمومی مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرند.

فتاحی دبیر روابط عمومی های دانشگاههای منطقه 5 کشور در نشست مدیران و کارشناسان روابط عمومی های دانشگاههای و  پارک های علم و فناوری این منطقه باعرض تقدیر وتشکر ازریاست محترم دانشگاه لرستان وهمکاران عزیزروابط عمومی این دانشگاه ،که میزبانی اولین نشست منطقه را پذیرفتندگفت:تمام سعی وتلاش خودرا برای ارتقاء سطح روابط عمومی دانشگاه های منطقه به کارخواهیم گرفت وامیدوارم باهمکاری وهمراهی شماعزیزان بتوانیم دراین راه موفق عمل نماییم.

فتاحی ایجادزمینه جهت ارتقاء جایگاه روابط عمومی ها در دانشگاهها ، تقویت رویه وانسجام بخشی به فعالیت های روابط عمومی وفراهم کردن بسترلازم جهت تخصصی وحرفه ای شدن روابط عمومی هاراباتاکیدبرفناوری نوین ارتباطی واطلاعاتی ازاولویت های منطقه دانست.وی با بیان اینکه ضرورت دارد که روابط عمومی ها با به روز کردن سایت های اطلاع رسانی،آخرین اطلاعات و اخبار دانشگاه را در اختیار رسانه ها قرار دهند افزود: روابط عمومی ها بایدبه جایگاه و نقش خبرنگاران در اطلاع رسانی اخبار دانشگاه اهمیت بدهند؛ چرا که این قشر بدون هیچ چشمداشتی در این امر تلاش می کنند.

دبیر روابط عمومی های دانشگاههای منطقه 5 کشور بانظرسنجی از مدیران حاضر درجلسه خواستار برگزاری منظم نشست هابصورت هردوماه یک بار دریکی ازمراکزاستان ها،چاپ کتابچه معرفی دانشگاه های منطقه 5،برگزاری کارگاه آموزشی درزمینه های روابط عمومی،دعوت ازمدیر کل روابط عمومی وزارت درنشست آتی،ارائه ایده های برتردرزمینه روابط عمومی وانتخاب بهترین ایده ومیزبانی دانشگاه رازی بامشارکت دانشگاه صنعتی کرمانشاه رابه تصویب رسانید.

سپس مدیران محترم دانشگاه هاوپارک های علم وفناوری گزارش مختصری از فعالیت های صورت گرفته درمهروآبان ارائه نمودند.

حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه لرستان ونثار فاتحه برای این عزیزان ازدیگربرنامه های این نشست بود.