نشست مدیران و کارشناسان روابط عمومی های دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه 5 برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، نشست مديران و کارشناسان روابط عمومي هاي دانشگاه ها و پارک هاي علم و فناوري منطقه 5 به ميزباني دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکترخسرو عزيزي رئيس دانشگاه لرستان در اين نشست ضمن خير مقدم به مديران و کارشناسان روابط عمومي از روابط عمومي ها به عنوان پايگاه اطلاعاتي بين سازمان ها و جامعه نام برد و بيان کرد: در واقع با کمک روابط عمومي بايد سازمان را به جامعه معرفي کنيم و عملکرد دانشگاهها در تمام مسائل بايد در روابط عمومي مورد تجزيه و تحليل قرار بگيرند.

فتاحي دبير روابط عمومي هاي دانشگاههاي منطقه 5 کشور در نشست مديران و کارشناسان روابط عمومي هاي دانشگاههاي و  پارک هاي علم و فناوري اين منطقه باعرض تقدير وتشکر ازرياست محترم دانشگاه لرستان وهمکاران عزيزروابط عمومي اين دانشگاه ،که ميزباني اولين نشست منطقه را پذيرفتندگفت:تمام سعي وتلاش خودرا براي ارتقاء سطح روابط عمومي دانشگاه هاي منطقه به کارخواهيم گرفت واميدوارم باهمکاري وهمراهي شماعزيزان بتوانيم دراين راه موفق عمل نماييم.

فتاحي ايجادزمينه جهت ارتقاء جايگاه روابط عمومي ها در دانشگاهها ، تقويت رويه وانسجام بخشي به فعاليت هاي روابط عمومي وفراهم کردن بسترلازم جهت تخصصي وحرفه اي شدن روابط عمومي هاراباتاکيدبرفناوري نوين ارتباطي واطلاعاتي ازاولويت هاي منطقه دانست.وي با بيان اينکه ضرورت دارد که روابط عمومي ها با به روز کردن سايت هاي اطلاع رساني،آخرين اطلاعات و اخبار دانشگاه را در اختيار رسانه ها قرار دهند افزود: روابط عمومي ها بايدبه جايگاه و نقش خبرنگاران در اطلاع رساني اخبار دانشگاه اهميت بدهند؛ چرا که اين قشر بدون هيچ چشمداشتي در اين امر تلاش مي کنند.

دبير روابط عمومي هاي دانشگاههاي منطقه 5 کشور بانظرسنجي از مديران حاضر درجلسه خواستار برگزاري منظم نشست هابصورت هردوماه يک بار دريکي ازمراکزاستان ها،چاپ کتابچه معرفي دانشگاه هاي منطقه 5،برگزاري کارگاه آموزشي درزمينه هاي روابط عمومي،دعوت ازمدير کل روابط عمومي وزارت درنشست آتي،ارائه ايده هاي برتردرزمينه روابط عمومي وانتخاب بهترين ايده وميزباني دانشگاه رازي بامشارکت دانشگاه صنعتي کرمانشاه رابه تصويب رسانيد.

سپس مديران محترم دانشگاه هاوپارک هاي علم وفناوري گزارش مختصري از فعاليت هاي صورت گرفته درمهروآبان ارائه نمودند.

حضور در مزار شهداي گمنام دانشگاه لرستان ونثار فاتحه براي اين عزيزان ازديگربرنامه هاي اين نشست بود.