محفل نورانی انس با قرآن با محوریت گرامیداشت شهدای قرآنی فاجعه منا برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، محفل انس با قرآن با محوریت گرامیداشت شهدای قرآنی فاجعه منا با حضور قاریان برجسته استانی و کشوری، اساتید و دانشجویان با تلاش کانون قرآن و عترت در دانشگاه ایلام برگزار شد.

حجت الاسلام هاشمی، معاون نهاد رهبری در دانشگاه ایلام با تسلیت شهادت مظلوم ترین و پاک ترین مسلمانانی که داعیه حق را با قربانی شدنشان لبیک گفتند، بیان داشت: امام علی (ع) قرآن را درمان تمام دردها عنوان کردند، اگر خواهان موفقیت در زندگی هستید قرآن بخوانید. وی درک پیام کتاب خدا و جاری کردن آن در زندگی را شرط سعادتمندی دانست و افزود: اگر به آن توجه شد هم دنیای انسان و هم آخرتش آباد خواهد شد.

در ادامه رضا شرفخانی، محمد امین کریمی و وحید مرادی به تلاوت آیات قرآن کریم پرداختند.

حمید شاکرنژاد، استاد بین المللی قرآن و از شاهدین واقعه منا ضمن قرائت آیاتی چند از کتاب خدا با اشاره به چگونگی حادث شدن واقعه منا، گفت: ازدحام و شلوغی در حین انجام مناسک حج معمولا طبیعی است، کاروان قرآنی ایران 20 نفر بودند؛ ما با یکدیگر وارد خیابان 204 شدیم.

وی ادامه داد: آن روز، سربازها تمام مسیر را بسته بودند، به نظر ما این همه حراست و اجتماع عادی به نظر می رسید، وقتی در جمعیت قفل شدیم و دیدیم پلیس هیچ کاری برای روان شدن ترافیک انجام نمی دهد به تعمدی بودن این موضوع پی بردیم، هوا بسیار گرم و شرجی بود.

این قاری برجسته کشورمان با تاکید بر اینکه سایر خیابان های منتهی به منا مسقف و دارای امکاناتی مانند تهویه هوا و آب سردکن بودند، اذعان داشت: در 204 حتی یک بطری آب یافت نمی شد، ایرانی ها را به بدترین مسیر گسیل داشتند، ازدحام به گونه ای بود که نمی توانستیم یک گام به جلو یا عقب برداریم، بعد از یک ساعت تحمل فشردگی بسیاری از هموطنانمان به دلیل کمبود اکسیژن به شهادت رسیدند.

این مراسم با هم خوانی گروه نورالهدی و تجلیل از خادم مسجد الغدیر و دبیران کانون قرآن و عترت دانشگاه ایلام همراه بود.