سخنرانی خانم بهادری دانشجوی دانشگاه کپنهاگ دانمارک

به گزارش روابط عمومی، بنا به دعوت گروه فیزیک دانشگاه ایلام سرکار خانم عذرا بهادری دانشجوی دکتری رشته بیو فیزیک دانشگاه کپنهاگ دانمارک جهت شرکت در جلسه علمی در این دانشگاه سخنرانی خواهد نمود.

دکتر کریمیان مدیر گروه فیزیک در خصوص اهمیت رشته بیو فیزیک بیان داشت امروزه اهمیت تحقیقات بین رشته ای روز به روز در حال افزایش است و یکی از رشته های جدید که آینده درخشانی پیش رو دارد بیوفیزیک است که حاصل ترکیب دو علم زیست شناسی و فیزیک می باشد.

وی کاربرد مطالعات بیو فیزیکی در زمینه نانو پزشکی رایکی از افق های پیش روی علم پزشکی در آینده  نزدیک برشمرد.

دکتر کریمیان افزود: در این سخنرانی تلاش بر این است که دانشجویان با مطالعات بین رشته ای و اهمیت نتایج و کاربردهای آنها در آینده آشنا شوند و انگیزه لازم برای پایه ریزی چنین دانش جدیدی را در خود تقویت نمایند تا کشور عزیزمان از این دانش نوین بهره مند گردد.

لازم به ذکر است این جلسه روز سه شنبه 14 مهر جاری ساعت 10 صبح در سال اجتماعات دانشکده کشاورزی برگزار می گردد.

سخنراني خانم بهادري دانشجوي دانشگاه کپنهاگ دانمارک