سخنرانی خانم بهادری دانشجوی دانشگاه کپنهاگ دانمارک

به گزارش روابط عمومي، بنا به دعوت گروه فيزيک دانشگاه ايلام سرکار خانم عذرا بهادري دانشجوي دکتري رشته بيو فيزيک دانشگاه کپنهاگ دانمارک جهت شرکت در جلسه علمي در اين دانشگاه سخنراني خواهد نمود.

دکتر کريميان مدير گروه فيزيک در خصوص اهميت رشته بيو فيزيک بيان داشت امروزه اهميت تحقيقات بين رشته اي روز به روز در حال افزايش است و يکي از رشته هاي جديد که آينده درخشاني پيش رو دارد بيوفيزيک است که حاصل ترکيب دو علم زيست شناسي و فيزيک مي باشد.

وي کاربرد مطالعات بيو فيزيکي در زمينه نانو پزشکي رايکي از افق هاي پيش روي علم پزشکي در آينده  نزديک برشمرد.

دکتر کريميان افزود: در اين سخنراني تلاش بر اين است که دانشجويان با مطالعات بين رشته اي و اهميت نتايج و کاربردهاي آنها در آينده آشنا شوند و انگيزه لازم براي پايه ريزي چنين دانش جديدي را در خود تقويت نمايند تا کشور عزيزمان از اين دانش نوين بهره مند گردد.

لازم به ذکر است اين جلسه روز سه شنبه 14 مهر جاري ساعت 10 صبح در سال اجتماعات دانشکده کشاورزي برگزار مي گردد.