تیم مناظره ی دانشجویی دانشگاه ایلام به مرحله ی کشوری راه یافت

به گزارش روابط عمومی، تیم جنبش اخآ با حضور علی حامدی، زهرا رستمی، نگار سلطانی و پژمان احمدی از دانشگاه ایلام پس از کسب رتبه ی دوم استانی در بین هشت تیم در خردادماه سال جاری که در دانشگاه ایلام برگزار شد،به رتبه ی سوم منطقه ای دست یافت و به مرحله مسابقات کشوری صعود کرد.

لازم به ذکر است، مرحله ی منطقه ای چهارمین دوره ی مسابقات ملی مناظرات دانشجویی با حضور 16 تیم از شش استان  ایلام، همدان، خوزستان، لرستان، اراک، اصفهان و چهارمحال بختیاری به میزبانی دانشکده ی فنی و مهندسی دانشگاه اراک برگزار شد که تیم دانشگاه اصفهان مقام اول، تیم دانشگاه اراک مقام دوم و تیم دانشگاه ایلام مقام سوم  مسابقات را کسب نمودند و به مرحله ی کشوری راه یافتند.

مرحله ی کشوری و نهایی این دوره از مسابقات با حضور 16 دانشگاه برتر کشور،آذرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران برگزار خواهد شد.

تيم مناظره ي دانشجويي دانشگاه ايلام به مرحله ي کشوري راه يافت تيم مناظره ي دانشجويي دانشگاه ايلام به مرحله ي کشوري راه يافت