تیم مناظره ی دانشجویی دانشگاه ایلام به مرحله ی کشوری راه یافت

تيم مناظره ي دانشجويي دانشگاه ايلام به مرحله ي کشوري راه يافت

به گزارش روابط عمومي، تيم جنبش اخآ با حضور علي حامدي، زهرا رستمي، نگار سلطاني و پژمان احمدي از دانشگاه ايلام پس از کسب رتبه ي دوم استاني در بين هشت تيم در خردادماه سال جاري که در دانشگاه ايلام برگزار شد،به رتبه ي سوم منطقه اي دست يافت و به مرحله مسابقات کشوري صعود کرد.

لازم به ذکر است، مرحله ي منطقه اي چهارمين دوره ي مسابقات ملي مناظرات دانشجويي با حضور 16 تيم از شش استان  ايلام، همدان، خوزستان، لرستان، اراک، اصفهان و چهارمحال بختياري به ميزباني دانشکده ي فني و مهندسي دانشگاه اراک برگزار شد که تيم دانشگاه اصفهان مقام اول، تيم دانشگاه اراک مقام دوم و تيم دانشگاه ايلام مقام سوم  مسابقات را کسب نمودند و به مرحله ي کشوري راه يافتند.

مرحله ي کشوري و نهايي اين دوره از مسابقات با حضور 16 دانشگاه برتر کشور،آذرماه سال جاري به ميزباني دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي تهران برگزار خواهد شد.