باحکم رییس دانشگاه ، سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی منصوب گردید

دکترمحمد علی‌اکبری رییس محترم دانشگاه ،طی حکمی آقای جهانبخش خورانی حیدری از کارکنان دانشگاه را به عنوان سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی منصوب نمودند.

به گزارش روابط عمومی ،درحکم دکترعلی اکبری خطاب به آقای خورانی حیدری آمده است.

برادر گرامی جناب آقای جهانبخش خورانی حیدری

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان "سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی" دانشگاه منصوب می­‌شوید. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در تحقق مطلوب و مؤثر اهداف دانشگاه در جهت ارتقاء قانون‌مداری، پاسخگویی و اخلاق‌مداری بکوشید و همّت خویش را برای افزایش سرمایه اجتماعی دانشگاه در حوزه اداری و پشتیبانی با توجه و تأکید بر «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلیِ» ابلاغی ب­کار گیرید. توفیق روزافزونتان را در انجام امور محوله از درگاه ایزد منّان مسئلت دارم.

شایان ذکر است که آقای خورانی حیدری پیش از این مسئولیت هایی چون معاون امور اداری و پشتیبانی، مسئول کمیته شهرداری دانشگاه، رئیس اداره تدارکات، کارشناس کارگزینی کارکنان، مسئول انبار، مسئول انتظامات، مسئول خدمات مالی و مسئولیت حراست دانشجویی را در کار نامه کاری خود دارد.

روابط عمومی دانشگاه برای آقای خورانی حیدری آرزوی موفقیت می نماید.

باحکم رييس دانشگاه ، سرپرست مديريت امور اداري و پشتيباني منصوب گرديد