باحکم رییس دانشگاه ، سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی منصوب گردید

باحکم رييس دانشگاه ، سرپرست مديريت امور اداري و پشتيباني منصوب گرديد

دکترمحمد علي‌اکبري رييس محترم دانشگاه ،طي حکمي آقاي جهانبخش خوراني حيدري از کارکنان دانشگاه را به عنوان سرپرست مديريت امور اداري و پشتيباني منصوب نمودند.

به گزارش روابط عمومي ،درحکم دکترعلي اکبري خطاب به آقاي خوراني حيدري آمده است.

برادر گرامي جناب آقاي جهانبخش خوراني حيدري

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم به عنوان "سرپرست مديريت امور اداري و پشتيباني" دانشگاه منصوب مي­‌شويد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در تحقق مطلوب و مؤثر اهداف دانشگاه در جهت ارتقاء قانون‌مداري، پاسخگويي و اخلاق‌مداري بکوشيد و همّت خويش را براي افزايش سرمايه اجتماعي دانشگاه در حوزه اداري و پشتيباني با توجه و تأکيد بر «جهت‌گيري‌ها و اهداف کليِ» ابلاغي ب­کار گيريد. توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله از درگاه ايزد منّان مسئلت دارم.

شايان ذکر است که آقاي خوراني حيدري پيش از اين مسئوليت هايي چون معاون امور اداري و پشتيباني، مسئول کميته شهرداري دانشگاه، رئيس اداره تدارکات، کارشناس کارگزيني کارکنان، مسئول انبار، مسئول انتظامات، مسئول خدمات مالي و مسئوليت حراست دانشجويي را در کار نامه کاري خود دارد.

روابط عمومي دانشگاه براي آقاي خوراني حيدري آرزوي موفقيت مي نمايد.