تیم دانشجویی دانشگاه در بیست و دومین همایش مسابقات دانشجویی مرکز علمی تخصصی انجمن بتن (aci) مقام اول را کسب کرد

برای اولین بار، تیم دانشجویی دانشگاه ایلام در بیست و دومین همایش مسابقات دانشجویی مرکز علمی تخصصی انجمن بتن امریکا  (aci) و مرکز تحقیقات بتن (متب) در بخش ملات مقام اول را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم دانشجویی دانشگاه ایلام متشکل از آقایان رضا فتح الهی و امیر رضا محمدی دانشجویان مهندسی عمران با سرپرستی دکتر ابراهیم ولدی مشاور رئیس دانشگاه و مدیر دفتر طرح های عمرانی دانشگاه، برای اولین بار موفق به کسب مقام اول کارایی ملات در بیست و دومین همایش مسابقات دانشجویی مرکز علمی تخصصی انجمن بتن امریکا (aci) و مرکز تحقیقات بتن (متب) که 4 و 5 دی ماه در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد، گردید.

شایان ذکر است در این مسابقات، تیم آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و تیم آزاد اسلامی واحد ایلام مقام دوم و سوم را کسب کردند.

تيم دانشجويي دانشگاه در بيست و دومين همايش مسابقات دانشجويي مرکز علمي تخصصي انجمن بتن (aci)  مقام اول را کسب کرد