تیم دانشجویی دانشگاه در بیست و دومین همایش مسابقات دانشجویی مرکز علمی تخصصی انجمن بتن (aci) مقام اول را کسب کرد

براي اولين بار، تيم دانشجويي دانشگاه ايلام در بيست و دومين همايش مسابقات دانشجويي مرکز علمي تخصصي انجمن بتن امريکا  (aci) و مرکز تحقيقات بتن (متب) در بخش ملات مقام اول را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، تيم دانشجويي دانشگاه ايلام متشکل از آقايان رضا فتح الهي و امير رضا محمدي دانشجويان مهندسي عمران با سرپرستي دکتر ابراهيم ولدي مشاور رئيس دانشگاه و مدير دفتر طرح هاي عمراني دانشگاه، براي اولين بار موفق به کسب مقام اول کارايي ملات در بيست و دومين همايش مسابقات دانشجويي مرکز علمي تخصصي انجمن بتن امريکا (aci) و مرکز تحقيقات بتن (متب) که 4 و 5 دي ماه در دانشگاه شهيد بهشتي تهران برگزار شد، گرديد.

شايان ذکر است در اين مسابقات، تيم آزاد اسلامي واحد تهران جنوب و تيم آزاد اسلامي واحد ايلام مقام دوم و سوم را کسب کردند.